Tilaa Ubuntu-asennusmedia

Virallisilta jälleenmyyjiltä

Osta Ubuntun USB-tikku tai DVD-levy nopeasti Ubuntu-tuotteet -sivun linkkien kautta. Sivu tarjoaa tietoa siitä, kuinka ostaa DVD-levyjä suomalaisilta yrityksiltä tai suoraan Ubuntun kehittäjäyritys Canonicalilta.

Suomen paikallistiimiltä 

Suomen paikallistiimi saa kiintiön mukaisesti Ubuntu-asennusmedioista, nykyään vain LTS-julkaisuista. Jos edustat / haluat edustaa Ubuntua jossain päin Suomea ja olet esimerkiksi levittämässä Ubuntu-levyjä kuntasi kirjastoihin tai muulla tavalla, seuraa tai esitä kysymys WWW-keskustelualueilla Ubuntu Suomen DVD-levytoimituksista.

16.04 LTS -versiosta lähtien Ubuntu julkaistaan fyysisesti ainoastaan USB-tikkuna, mikä ei sovellu kirjastoille ainakaan mikäli kirjoitusmahdollisuutta ei ole poistettu. DVD-levyjä ei tällä hetkellä ole siis saatavilla, vaikkakin Ubuntu Suomi voisi kyllä tuottaa oman erän DVD:itä esimerkiksi valmiiksi suomenkielisenä.

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!