Avautuma – kotimainen open source -blogi

Aivan sattumalta löysin minulle ennestään tuntemattoman Avautuma -blogin. Sitä kirjoittaa COSS:issa työskentelevä Matti Saastamoinen. Blogin artikkelit käsittelevät open sourcea asiantuntevasti erilaisista näkökulmista.

Blogiin on arkiston mukaan kirjoitettu uusia artikkeleita varsin tiheästi, mutta kommenttien harvalukuisuudesta päätellen blogi on valitettavasti jäänyt tuntemattomaksi muillekin kuin minulle. Onneksi vanhempia artikkeleita voi lukea edelleen kymmeniä kirjoituksia sisältävästä arkistosta.

Suosittelen lisäämistä seurattavien blogien listaan!

Mikko Huovila

2 Responses to “Avautuma – kotimainen open source -blogi”

  1. Elias Julkunen Says:

    Vaikuttaa hyvalta blogilta. Taytyykin alkaa seurata. Kiitos

    ps. On tama hauskaa kun ulkomailla paasee nettiin hotelleilta… 😀

  2. Tomppeli Says:

    Pääsee Suomessakin joissakin paikoissa ja minä olin tänä kesänä Oulussa niin kiva siellä se panOulu kun oli DS Opera (ja tietysti DS) mukana. 🙂

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!