Finhack-tapaaminen Forssassa 29.11.

Finhack, suomalaisten vapaa ohjelmisto -kannattajien tapaaminen, järjestetään lauantaina 29.11. Forssassa Forssan ammattikorkeakoulun tiloissa.

Tapahtuman idea on kerätä yhteen suomalaisia vapaista ohjelmista kiinnostuneita henkilöitä. Päivän aikana tarkoituksena on koodata, dokumentoida, suomentaa, piirtää tai muulla tavoin osallistua vapaiden ohjelmien kehitykseen.

Päivällä ohjelmassa on esityksiä ja illalla vapaamuotoista toimintaa.

Kaikki vapaista ohjelmista ja niiden kehityksestä kiinnostuneet henkilöt ovat tervetulleita. Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja Finhackista löytyy tapahtuman kotisivuilta.

3 Responses to “Finhack-tapaaminen Forssassa 29.11.”

  1. Heikki Mäntysaari Says:

    Kun WHAT (http://wiki.ubuntu-fi.org/WHAT) aikoinaan peruuntui niin tässä on vähän samankaltainen tapahtuma. Ainakin itse yritän päästä paikalle.

  2. HaXeri Says:

    What jäissä eikä ninnnulla ole tietääkseni aikomustakaan aloittaa uudelleen projektia

  3. Timo Jyrinki Says:

    Nyt alkaa Finhack-wikissäkin olemaan jo jotain tavaraa, ohjelmasta ym.

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!