FLUG tenttasi kansanedustajaehdokkaita

flug_logoTäytyy myöntää, etten oikein edes tiedä milloin tulokset on julkaistu, mutta nyt on korkea aika löytää niille uusia lukijoita. Ubuntu-blogin ehdokastentti jäi näillä näkymin yhteen ehdokkaaseen, mutta onneksi FLUG on saanut enemmän aikaan. Tässä linkki, olkaa hyvät: www.flug.fi/…/eduskunta2007/vastaukset

Ennakkoäänestys alkoi tänään ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18.3.2007, joten meidän, jotka emme vielä ole ehdokastamme löytäneet, on nyt nähtävä hiukan vaivaa ja etsittävä mielestämme paras ehdokas alueeltamme. Vaalikoneita käyttäessänne muistakaa, että kysymysten laatijalla ja algoritmien suunnittelijalla on jossain määrin valtaa vaikuttaa tuloksiin, joten vaalikoneita ei kannata ihan oraakkeleina pitää, apuna voi toki käyttää.

Muistakaa vaikuttaa!

Jussi Nykänen

4 Responses to “FLUG tenttasi kansanedustajaehdokkaita”

 1. Juho Karvinen Says:

  Liikuttavan yksimieliseltä porukka näyttää. Tosin olen taipuvainen päättelemään jotain myös puolueiden vastausaktiivisuudesta ja perusteluiden liittämisestä vastauksen perään. Pikavilkaisulla ei näyttänyt olevan montaakaan, joka _periaatteessa_ ei puolustaisi vapaita ohjelmistoja. Vastaukset suurten ohjelmistoyritysten kyselyyn olisivat tietysti olleet erilaiset.

 2. Jussi Nykänen Says:

  No niin, onhan se tänään FLUGin sivuilla mainittu, eli tänään ne tulokset “julkaistiin”. Risto tuon linkin laittoi minulle jo eilen, ja silloin ihmeteltiin kun ei FLUGin sivuilta oikein meinaa näitä tuloksia löytää.

 3. jäsen Says:

  Hieman huolissani olen Flugin tilanteesta. Mitä yhdistykselle tapahtuu?

 4. Risto H. Kurppa Says:

  @jäsen: miten niin? Varmaan kannattaa flugin suuntaan ottaa yhteyttä ja kysellä mikä on meininki. Ja varmastikin toiminnasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille löytyy tekemistä flugin tiimoilla, luulen ma..

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!