Humble Bundle #5 -pelikokoelma Ubuntulle nyt sovellusvalikoimassa!

Ubuntun pelirintamalla tapahtuu. Uusi Humble Bundle -kokoelma sisältää sekä ehkäpä parhaimmat kokoelman pelit tähän mennessä, ja lisäksi ensimmäistä kertaa integraation Ubuntu 12.04 LTS:n sovellusvalikoiman kanssa. Moni peleistä on peliarvostelujen mukaan viime vuosien parhaimmistoa koko pelialan huomioiden, vaikka tulevatkin lähinnä pienemmiltä pelistudioilta.

Ole nopea – kokoelmatarjous sulkeutuu 5 päivän sisällä! Sinä määräät hinnan, ja voit jakaa mikä osa menee pelikehittäjille, hyväntekeväisyyteen sekä itse Bundle-tiimille. Tehtyäsi ostoksen humblebundle.com:ssa, saat Ubuntu-latauslinkin, jonka kautta voit ladata joka pelin oman linkkinsä kautta. Linkit avaavat näkymän Ubuntun sovellusvalikoimaan, jolloin pelit ovat ladattavissa Osta-painikkeen painalluksella ilman pelin normaalihinnan maksua.

Tässä vielä kokoelman kaikki pelit:

 • Amnesia: The Dark Descent
 • Limbo
 • Psychonauts (tätä kirjoitettaessa ei vielä suoraan ladattavissa sovellusvalikoiman kautta)
 • Superbrothers: Sword & Sworcery EP
 • Bastion (maksettaessa enemmän kuin keskimääräinen hinta)

Kolme lisäpeliä lisättiin vielä samaan hintaan, Bastionin tavoin yli keskimääräisen hinnan maksaville:

 • Braid
 • Super Meat Boy
 • Lone Survivor

Tällä hetkellä keskimääräinen peleistä maksettu hinta on vaivaiset 8,28 dollaria. Linux-käyttäjät ovat tuttuun tapaan mieluusti maksaneet enemmän kuin muut käyttäjät.

Muissa peliuutisissa Valven toimitusjohtaja Gabe Newell on kertonut Steam-pelialustan Linux-version valmistuvan tänä vuonna. Mutta kesäksi on siis nyt paljon pelattavaa joka tapauksessa saman tien.

2 Responses to “Humble Bundle #5 -pelikokoelma Ubuntulle nyt sovellusvalikoimassa!”

 1. Ubuntu-blogi » Blog Archive » Humble Android Bundle 3 saatavilla myös Ubuntulle Says:

  […] Humble Bundle #5 -pelikokoelmalle nyt myös uusi Humble Android Bundle 3 on ladattavissa myös suoraan Ubuntun sovellusvalikoiman […]

 2. nikama75 Says:

  En löytänyt mitään. Vaikuttaako asiaan, kun minulla on 10.04 LTS -versio käytössä?

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!