Ilmaista Linux-tukea Assemblyillä

Ubuntu Suomen vapaaehtoiset tarjoavat yhteistyössä muiden suomalaisten Linux-yhteisöjen kanssa maksutonta tukea Linuxin käyttämisessä ja asentamisessa Assemblyjen ajan 2.8-5.8 Helsingin Hartwall-areenalla. Tukipyynnön voi jättää www-lomakkeella, joka löytyy partyjen alkaessa osoitteesta www.ubuntu-fi.org/assyt, tai soittamalla päivystyspuhelimeen, jonka numero ilmestyy samalle sivulle.

Tarjoamme tuki- ja asennuspalvelua kaikkien jakelupakettien käyttäjille!

Nähdään Assemblyillä!

Helpdeskaajat

One Response to “Ilmaista Linux-tukea Assemblyillä”

  1. Ubuntu-blogi » Arkisto » Linux-tukea tarjolla Assemblyillä Says:

    […] ‘08 -tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan 31.7-3.8. Helsingissä Hartwall-areenalla. Viimevuotiseen tapaan Ubuntu Suomi on muiden suomalaisten Linux-tahojen kanssa paikalla tarjoamassa ilmaista tukea […]

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!