ITK 2010 – Avoin koulu VALO-ohjelmilla

Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) on Suomen suurin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön konferenssi. Esitysten lisäksi konferenssi sisältää monia työpajoja. Esimerkiksi “Avoimet työkalut oppilaitoksissa ja sosiaalinen media – Openmeetings ja Avoin koulu” ja “Verkkokoulutus Moodle, yhdessä oppiminen Elgg ja joustava ohjaus Mobilogi – Mahdoton yhdistelmä vai totista totta?

Elias Aarnion työpaja käsittelee VALO-ohjelmia: “Avoin koulu VALO-ohjelmilla“. Olen mukana esittelemässä Ubuntu Studiota ja keskustelemassa Ubuntu Studion audio- ja videotyökaluista, toki myös tuttuakin tutummasta aiheesta eli LTSP-päätejärjestelmästä.

Työpaja on keskiviikkona 21.4.2010 klo 10.00 – 17.00 teknologiakeskus Innoparkissa, koulutustila Prunellassa. Tervetuloa. Työpaja on maksuton.

Katso Ubuntu Studio -teemaillan videot, osat 1-6. Ensimmäinen osa:

Ystävällisin terveisin Asmo Koskinen.

One Response to “ITK 2010 – Avoin koulu VALO-ohjelmilla”

  1. Kari Rantakari Says:

    Valitettavasti olen tulosa vasta torstaina Hämeenlinnaan. Nähdäänkö silloin?

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!