Joulupata 2006

joulukuusiSuomen Ubuntu-yhteisö osallistuu tänään alkaneeseen Joulupata 2006 -keräykseen yhteisellä potilla. Keräyspotin nimi on “Ubuntu Linux Suomi”.

Kiitokset nimimerkki uggelille ideasta, Miialle potin käynnistämisestä ja tietenkin kaikille osallistujille!

http://www.joulupata.fi / Lahjoita Ubuntu Linux Suomi -pottiin

Jussi Nykänen

4 Responses to “Joulupata 2006”

 1. uggeli Says:

  No eipä tuota tarvis mua ideasta kiittää. Joku sitä olisi ehdottanut kumminkin, tälläkertaa se vaan satuin olemaan minä. Mutta hieno juttu että tämä lähti käyntiin näinkin hyvin, ei muuta kuin jatketaan samaan malliin.*

 2. Miia Ranta Says:

  Laitoinpa tuossa vähän ennen puoltapäivää palautteeksi, kun olin juuri oman signatureni keskustelupalstalla muuttanut, että olisipa mukava jos voisi linkittää suoraan siihen pottiin mihin toivoo populan lahjoittavan. Ajatuksenani oli että omassa signaturessa olisi teksti “Oliko vastauksestani apua? Lahjoita Joulupataan!” jossa Joulupata-teksti olisi linkkinä joulupadan lahjoitussivulle niin, että pottina olisi Ubuntu Linux Suomi. Ja puolen tunnin päästä tulikin vastaus, että loistava ajatus, nyt toimii

 3. E.K.Virtanen Says:

  Upea idea. Toivottavasti mahdollisimman moni kykenee edes kolikon tuonne lahjoittamaan.

 4. ninnnu Says:

  Tokana ollaan jo, en tosin usko että AP:n ohi tullaan pääsemään, niiltä kun ei raha helpolla lopu…

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!