Kesäkoodi kutsuu korkeakouluopiskelijoita avoimen lähdekoodin projekteihin

Aikaisemminkin tässä blogissa on mainittu Kesäkoodista. Jos joku korkeakouluopiskelija (siis tiede-, taide-, tekniikka- tai ammattikorkeakouluopiskelija) on vailla kesätöitä ja on kiinnostunut avoimen lähdekoodin ohjelmistojen kehittämisestä, niin Kesäkoodi 2007 -haku on auennut. Kyseessä on siis Suomen Open Source -keskuksen COSSin, sen korkeakoulu- ja yritysmaailman yhteistyöfoorumi FILOSIn yritysten ja korkeakoulujen yhteistyöhanke, jonka kautta tarjotaan kesätöitä koodaten avoimen lähdekoodin projekteihin. Duunia ja palkkaa on kolmelle kuukaudelle. Hakemuksillaan voi kolistella minun sähköpostiosoitettani vielä 16.2.

Ja jos joku pääkaupunkiseudun asukas on kiinnostunut enemmän aiheesta, niin huomenna olen vierailevana tähtenä FLUGin ja TKO-älyn teemaillassa Kumpulan kampuksella klo 1730 alkaen.

COSS.fi/kesakoodi FAQ

Miia “Myrtti” Ranta

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!