Lahjoita Ubuntu Suomen pottiin Joulupata-keräyksessä

joulukuusiUbuntu Suomi -yhteisön jäsenet osallistuvat Joulupata 2007 -keräykseen yhteisellä potilla. Keräyspotin nimi on “Ubuntu Linux Suomi”.

Joulupata-keräyksessä kerätään varoja, jotka jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille syrjäytyneille suomalaisille.

Viime vuonna Ubuntu Suomen potti oli yhteensä viidenneksi suurin!

http://www.joulupata.fi / Lahjoita Ubuntu Linux Suomi -pottiin.

Heikki Mäntysaari

One Response to “Lahjoita Ubuntu Suomen pottiin Joulupata-keräyksessä”

  1. Jasmon blogi » Kun fanipojat haaveet murenivat Says:

    […] jää Ubuntupottiin lahjoittamatta. This entry was written by Jasmo, posted on Sun 09.12.2007 at 14:14, filed under […]

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!