Linux-tukea Assembyillä

Ubuntu Suomi, FLUG ja muut suomalaiset Linux-yhteisöt tarjoavat Assembly Summer 09 -tapahtumassa ilmaista Linuxin asennus- ja käyttötukea Helsingin Hartwall-areenalla 6.-9.8.2009.

Tukea tarjotaan jakelusta riippumatta kaikille emmekä sulje pois myöskään BSD:tä tai muita vapaita käyttöjärjestelmiä. Lisäksi ovien A112-A113-luota löytyvältä ständiltä voi tulla noutamaan itselleen ilmaisen Linux-CD:n.

Viritämme miniläppärisi Linuxin huippukuntoon, korjaamme kannettavasi Linux-ongelmia ja tulemme tarvittaessa asentamaan Linuxin konepaikallesi. Myös yleisistä Linuxiin liittyvistä asioista voi tulla juttelemaan.

Lisätietoja: http://linux.fi/assembly

Nähdään Assemblyillä!

4 Responses to “Linux-tukea Assembyillä”

 1. HaXeri Says:

  Hienoa kun teette tälläistä 🙂 Itsekin olisin mielelläni auttamassa jos pääsisin assyille. Katsotaan sitten ensi vuonna :/

 2. PenguinNerd Says:

  Olen samaa mieltä!! Hienoa, että tälläistä tehdään! 🙂

  Mutta eipä tästä ole minullekaan hyötyä, kun enpä ole sinne “assyille” lähdössä minäkään.. 🙁

  Olisi hienoa, jos tälläistä järjestettäisiin jossain muuallakin kuin Assembyillä lähiaikoina!

 3. raakinavaara Says:

  tosi hyvästä tällainen “uloskaapista-henki” ja voisi levitä nopeammin myös tänne pohjoiseen

 4. Ubuntu-blogi » Blog Archive » Tunnelmia Assemblyjen Linux-ständiltä Says:

  […] Ubuntu-blogi Suomen Ubuntu-yhteisön blogi « Linux-tukea Assembyillä […]

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!