Linux-tuki.fi aloittamassa esiasennettujen Ubuntu-kannettavien myynnin, testaajia etsitään

Oletko Linux-guru? Haluatko osallistua esiasennettujen Ubuntu-kannettavien myyntiinsaattamiseen Suomessa?

Linux-tuki.fi aloittaa esiasennettujen Linux-kannettavien myynnin loppukeväästä, pian Ubuntun 8.04 LTS -version julkaisun jälkeen. Tietokoneista ei ole maksettu lainkaan Windows-veroa, eli ne on hankittu suoraan tehtaalta ilman käyttöjärjestelmää. Laitteisto on valittu siten, että laiteajurit olisivat mahdollisimman avoimia.

Nyt tuotekehitysvaihe on vielä käynnissä, ja siksi Linux-tuki.fi hakee kokeneita Linux-käyttäjiä kannettavien testausohjelmaan. Kokeneilla Linux-käyttäjillä on mahdollisuus ostaa Linux-kannettava huomattavalla alennuksella ennen kuin ne tulevat yleisön saataville. Edellytyksenä on, että testaaja raportoi havaitsemansa ongelmat ja yrittää korjata ne parhaansa mukaan Ubuntun kehittämisympäristön, Launchpad.net:in kautta (tai suoraan upstreamiin). Testausohjelmassa viimeistellään myös suomennoksia sekä Ubuntun yleisiä ominaisuuksia.

Jos olet kiinnostunut, lähetä meille sähköpostia, jossa kerrot, miksi juuri sinä olisit hyvä testaaja.

Jos vaikutat sopivalta, lähetämme sinulle tarkat, toistaiseksi luottamukselliset tuote-esitteet ja pääset valitsemaan minkä laitteen haluat ostaa testikäyttäjän alennuksin. Hinnoista voimme paljastaa sen verran, että testikäyttäjille on tarjolla 15-tuumaisia Intel Dual Core-koneita, joissa on 4 GB RAM-muistia sekä iso ja nopea 200 GB 5400 RPM -kiintolevy alle tuhannen euron..

Yhteystiedot:
Otto Kekäläinen
otto.kekalainen@linux-tuki.fi
09-85621799

14 Responses to “Linux-tuki.fi aloittamassa esiasennettujen Ubuntu-kannettavien myynnin, testaajia etsitään”

 1. Nakkel Says:

  Vaihtaisko ne läppärin vähän käytettyyn mummoon?

 2. E.K.Virtanen Says:

  No tietysti sitten tällainen tarjous tulee kun juuri on ostettu taloon uusi läppäri ;D

 3. idiootti Says:

  Hieno homma. Pari nörttiä saa itselleensä halvat läppärit, ja vihdoin kaikki saa tilattua läppärin jossa ei tule vistaa. On kyllä käsittämätöntä ettei kaupasta saa ostettua läppäriä tyhjänä. Mutta hieno homma että tällänen tulee, toivottavasti tulee useampaa mallia, jotta pelimiehet saavat GeForce 9800GT:n mukana (sitten kun ne tulee).

 4. S0rkkarauta Says:

  Hieno juttu. Tulen vielä asiakkaaksi, jahka nykyisestä läppäristä puhti loppuu.

 5. Svabari Says:

  Lukioon mennessäni varmasti ostan teiltä tuommoisen, jos en saa perheen nykyistä läppäriä käyttööni.

 6. Sakari Says:

  Toivottavasti ovat oikeasti halvempia kuin vista-läpät. Kaikki liikket eivät nimittäin ole olleet.

 7. Väiski Says:

  Aika sopivasti sattui. Uuden läppärin hankinta ollut aikeissa jo vuoden päivät ja kuukauden parin sisään saattaisi jo budjetti antaa myöten. =)
  Jos hinta vaan on edes suunnilleen kohdallaan niin melko varmasti tulee hankittua.

 8. Pekka Says:

  Hyvä, että löytyy “paljaita” läppäreitä. Ei käy, kuten itselläni, kun ostin Compacin. Olivat panneet Nvidia 7150 näytönohjaimen ja AMD prosessorit samaan pakettiin.

  Hain todella kauan syytä, miksi ei toimi linux mutta visva toimii. Lopulta hoksasin, että ko. näytönohjain ei tue AMD:ta http://www.nvidia.com/object/main_mobo_gpus.html. Olivat varmaan rakentaneet visvaan jonkin bittiviritelmän, jolla se nilkutti eteenpäin, ja josta normaali käyttäjä ei tiedä muuta, kuin ihmettelee koneen hitautta.
  Elämää helpottaa merkittävästi, kun suunnittelumokia ei voi piilottaa käyttöjärjestelmän alle.

 9. Toni Alenius Says:

  jos olisi tietoa muistakin kuin ~1000€ arvoisesta tehohirviöstä, olisi kiinnostava, vaikkei kokemukseni (vielä vähemmän osaamiseni) kyllä riittäisi tuohon mitä haetaan, ei minulla tarvetta moiselle tehohirviölle ole, eikä varsinkaan rahaa ostoon, olkoon miten hyvä tarjous tahansa, tehot tarkoittavat korkeaa omakustannehintaa, ja sen alle tuskin ollaan valmiita menemään.

 10. Juuso Says:

  Olisi kiva jos nämä ehtisivät ensi kesäksi niin että hinta on kohdillaan ja kannettavissa on ihan kunnolla potkua. Olen itsekkin aikeissa ostaa kannettavan ja windowsia en siinä todellakaan aio pitää.

 11. hannu miettinen Says:

  Kiva kun tulee linux läppäreitä markkioille.
  Voisin osallistua sitten vaikka myyntiin kun on ajankohtaista. Tässä kun menee koneita vähän väliä.

  Terv. Hannu

 12. viljami Says:

  ei taida olla syytä sekaantua testausvaiheeseen, kun en oikeesti osaa =D .. mut tässä parin vuoden sisään useampaan otteeseen tullu vastaan tilanne että pitäis läppäreitä itelle/kavereille löytää ja jos edes olis jotain takeita linux-yhteensopivuudesta niin kaupat saattais napsahtaa lukkoon huomattavasti helpommin.. ja jos windows-verottomuus näkyis myös hintalapussa, niin asiahan olis sillä selvä.. google kertonu muutamasta vastaavasta rojektista maailmalta, mutta niissä ei o tainnu toteutua toi hintapolitiikka, tai ainakaan se ei o pärjänny halpahallien tarjousvehkeille..

 13. alahde Says:

  Olen asentanut ystävilleni kaikkia Ubuntu-versioita ja niihin langattoman netin mokkuloilla DNA/Elisa (Huawei E220), ilman mitään ongelmia.
  Olen opettajainsinööri ja myös tietoliikenneteknikko. Valmistuin amm. ope. korkeasta 1990 Hämeenlinnassa.
  Olen testannut eri linux-versioita vuodesta 1996 (ehkä n. sata), joten tuollainen tarjous ei paljon kiinnosta. Ymmärtänet jo varmaan miksi. Tee parempi tarjous, niin ehkä voidaan palata asiaan.

 14. hansu Says:

  olen nettitumpelo ja ihan muutama tunti sitten asensin koneelleni ubuntun ja kubuntun. jos tarvitsette tumpeloa ja aloittelijaa, niin sellaista on tarjolla hyvin mahdollisesti tässä.

  terveisin hansu

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!