Openmind 2007

Openmind 2007 -konferenssi – järjestetään Tampereella 2.-3.10. Puhujia saapuu ympäri maailmaa ja paikalle odotetaan osallistujia yritysmaailmasta, julkiselta sektorilta ja akateemisesta maailmasta. Openmindin vieraina ovat mm. Simon Phipps, Sun Microsystems; Zak Greant, Foo Associates; Rishab Aiyer Ghosh, UNU Maastricht; Amy Jiang, Canonical; Quim Gil, Gnome Foundation; Aleksander Farstadt, eZ; Jim Zemlin, Linux Foundation ja monet muut kansainväliset huippuasiantuntijat.Tänä vuonna konferenssissa pureudutaan mm. seuraaviin kuumiin teemoihin:

  • Linuxin yhteensopivuus ja standardointi
  • Muuttuvat strategiset allianssit ja partneruudet open source -liiketoiminnassa
  • Linux mobiililaitteissa
  • Avoin innovaatio Euroopan kilpailukyvyn lähteenä
  • Avoimien järjestelmien käyttöönotto julkisella sektorilla
  • Open source -yhteisöjen luomisen ja ylläpidon haasteet

Tapahtuman ohjelma


Kuten viime vuonnakin, tänä vuonna on tarjolla yhteisöpaikkoja niille, jotka edustavat jotain open source -aiheista yhteisöä. Ilmoittautumisaikaa on aiemmista tiedoista poiketen jatkettu maanantai-aamuun, joten vielä ehtii mukaan! Openmind on loistava mahdollisuus verkottumiseen – oma tämänhetkinen työpaikka löytyi Openmindin kautta 🙂

Miia Ranta

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!