Pari kuvaa Feistyn julkaisutapahtumasta

Tulin paikalle jälkijunassa, joten kuvat keskittyvät wirallisen osuuden jälkeisiin tapahtumiin. Täydentäviä kuvia tai mitä tahansa materiaalia – jos sellaista jollakulla on – voi halutessaan joko linkata tai lähetellä lisättäväksi.

Väkeä yrittäjien talolla riitti. Tupa oli täynnä ja hiukan ylikin, eli reilut 70 ihmistä paikalla lienee ollut. Onnistunut tapahtuma kaiken kaikkiaan. Kiitokset kaikille ja vielä erityisesti järjestäjille!

miittikuva1
miittikuva2
miittikuva3
miittikuva4
miittikuva5
miittikuva6

Jussi Nykänen

8 Responses to “Pari kuvaa Feistyn julkaisutapahtumasta”

 1. P.T.T.Kallio Says:

  Hienoja on kuvat Pikkarainenkin päässyt kuvaan. 🙂

 2. Miia Ranta Says:

  luojan kiitos ei kuvia minusta >.

 3. Marianne Says:

  Ketäs noissa kuvissa on, onko ne “foorumilaisia”?

 4. Ilokaasu Says:

  Niin, kertokaas jos jonkun oma naama sieltä pilkottaa. Jaban sieltä nyt varmaan kaikki tunnistaa 😛

 5. Risto H. Kurppa Says:

  Ei taida väki olla halukasta naamaansa julkistamaan. Mikä on mielestäni ihan OK. Ehkäpä meininki että ‘minä paljastan sinulle, ken noista olen, jos sinä paljastat minulle’ 🙂

  Ei vaan.

  Mutta pakko kommentoida että tapahtuma sai ‘uniikkeja hittejä’ n. 80. Istumapaikkoja oli 65. Ne oli täynnä, porukkaa seisoskeli ovella ja jonkin verran porukkaa kävi vain hakemassa levyn ja lähtivät saman tien jne. Ja Soihdussa laskeskelin notta jotain 20-25 olisi käynyt, osa toki samoja kuin tuolla Yrittäjien talolla. No, samapa tuo – mutta paljon porukkaa!

 6. Jussi Nykänen Says:

  Niin, toivottavasti kukaan ei pahastunut naamansa näkymisestä blogissa. Allekirjoittanut on alimmassa kuvassa oikealla.

 7. Simon Rönnqvist/Subudhinath Says:

  No mä oon ainakin se jolla on raidallinen paita parissa kuvissa. Foorumilainen… mutta ei nyt hirveen aktiivinen sellainen. 🙂 Kuitenkin perustamassa kaverien kanssa käyttäjäryhmän Pietarsaareen kun muutan kesällä takaisin siihen.

 8. aapo Says:

  Toka ylimmässä kuvassa: alareunasta pilkottaa läppärin kulma. Se on minun koneeni, harmi että en itse mahtunut kuvaan. Siinä koneen kannessa on Ubuntu-tarra, jota ei näe tosta lukea, mutta näkee että siinä jotain sotkua on.

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!