Seminaari verkossa – webinaari

Joko sinulle on webinaari tuttu juttu?

Webinaari on verkossa pidettävä seminaari, suora lähetys neukkarista, koululuokasta, seurakuntasalilta tai vaikka kotoa omalta työhuoneelta. Webinaarin avulla voi osallistua tarvitsematta tulla paikan päälle – kuulee ja näkee samat jutut kuin paikan päällä. Elias Aarnio järjestää webinaareja avoimen lähdekoodin ohjelmistojen ympäriltä. Tule mukaan ja osallistu.

“Webinaari 18.2. – Minkälaiseen LTSP-ratkaisuun Kemi on päätymässä?
Webinaarisarjamme jatkuu torstaina 18.2. kello 14:00. Tuolloin aiheena on Kemin perusopetuksen LTSP-hanke. Vieraanamme on hankkeen puuhamies Antti Turunen.”

Webinaari 18.2.

“Webinaari 11.3.: Ubuntu Studion multimediakäyttö kouluissa
Webinaarisarjamme jatkuu torstaina 11.3. kello 15. Aiheena on silloin on Ubuntu Studio, multimediakäyttöön viritetty Ubuntun versio. Kyse on siis linux-jakelusta joka on suunniteltu nimenomaan kuvan, äänen ja grafiikan käsittelyyn”

Webinaari 11.3.

Ystävällisin terveisin Asmo Koskinen.

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!