Tempaus 14.4: Ohjelmapakettien kuvausten suomentamista

DebianEnsimmäinen tempaus Ubuntu-tutuksi wikikirjan päivittämiseksi rohkaisee toiseenkin tempaukseen, tällä kertaa käännösprojektin parissa: Ubuntun juuret ovat Debian-jakeluversiossa ja suuri osa ohjelmapaketeista tulee sieltä. Niinpä tällä kertaa maanantaina 14.4 klo 12-24 tarkoituksena on kääntää näiden ohjelmapakettien kuvauksia suomeksi. Lisätietoja forumilta.

Alle kahden viikon päästä julkaistavaan Ubuntun tuoreimpaan versioon, Hardyyn nämä käännökset eivät varmaankaan ehdi mutta ehkäpä Hardyn jälkeisessä Ubuntun versiossa tehdyt käännökset ovat käytössä.

Yleistietoa tempauksista myös forumilta.

rhk

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!