Ubuntu Full Circle Magazine – issue #2

Full circle logoUbuntu-yhteisön omasta lehdestä, Full Circle Magazinesta on julkaistu toinen numero. Tässä numerossa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Flavour of the Month – Kubuntu
  • How-To – Ubuntu on the Intel Mac Mini, Virtual Private Networking, Learning Scribus Part 2 and Ubuntu for your Grandma!
  • Review – System 76 Darter
  • Top 5 – Widgets
  • MyDesktop, MyPC and more!

Lehti on varsin tasokas, joten siihen, sekä lehden ensimmäiseen numeroon kannattaa tutustua.

Mikko Huovila

One Response to “Ubuntu Full Circle Magazine – issue #2”

  1. E.K.Virtanen Says:

    Todella laadukkaalta näyttää. Saisi moni emagazine ottaa oppia. Mitään juuri minua kovasti kiinnostavaa artikkelia en juurikaan löytänyt mutta muuten laatu oli sitä luokkaa että eiköhän tuota tule seurailtua.

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!