Ubuntu-julisteita jaossa – päivitetty!

Ubuntu-julisteTiedoksi pääkaupunkiseudun Ubuntuntoilijoille,

Jaan Ubuntu-julisteita ilmaiseksi jokaiselle, joka haluaa viedä niitä omaan kouluun, työpaikkaan, kirjastoon tms paikkaan julkisesti nähtäväksi.

Julisteita voi hakea kahvila Soihdusta (Aurorankatu 13, eduskuntatalon
takana) vain kun minä olen paikalla, esim. perjantaina 7.12. klo 13-16 tiistaina 18.12. klo 14:00-15:30

Julisteita on tällä hetkellä jäljellä 195 185 kappaletta. Aion jakaa julisteita myös joskus toiste, sille ne tuskin menevät kaikki nyt.

Varaudu kertomaan minulle minne olet julisteita viemässä, sillä pidän kirjaa paikoista. Huomioi myös, että useimmiten julisteiden laittamiseen jonnekin pitää olla kiinteistön edustajan lupa.

Lisätietoja:
http://wiki.ubuntu-fi.org/Ubuntu_julisteet

Terveisin,

Otto Kekäläinen / Linux-tuki.fi

3 Responses to “Ubuntu-julisteita jaossa – päivitetty!”

 1. Sorkkarauta Says:

  Ihan hyvä juttu. Itse olisin ehkä muotoillut layoutia iskulauseineen ehkä pehmeämpään, helpommin lähestyttävään muotoon.

 2. Timo Jyrinki Says:

  Julisteista siis keskusteltiin aina toukokuusta lähtien. Kun oli sellainen versio, ettei enää uusia ehdotuksia tullut, niin laitettiin kaikki tiedostot kunnolla saatavilla. Tämän jälkeen ilmaantui ihmisiä jotka olivat kiinnostuneita julisteiden tilauksesta, mistä seurasi sitten nykyisen kaltainen tarjolla oleva kasa hienoja julisteita.

  Alkuperäistiedostot löytyvät edelleen Toiminta-sivun kautta, jos uusia versioita haluaa julisteesta tehdä!

 3. Risto H. Kurppa Says:

  Muokkaus: uusi päivämäärä lisätty

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!