Ubuntu-julisteita taas jaossa

Ubuntu-julisteAuta levittämään tietoisuutta vapaan ja avoimen lähdekoodin ohjelmistoista! Tee se Ubuntu-julisteella!

Jaan taas Ubuntu-julisteita ILMAISEKSI (ks. http://wiki.ubuntu-fi.org/Ubuntu_julisteet) kaikille jotka haluavat viedä niitä omalle työpaikalleen, kouluun, kirjastoon jne..

Tule hakemaan julisteita kahvila Soihdusta (Aurorankatu 13, eduskuntatalon takana) jonakin seuraavista ajankohdista:
– lauantaina 26.1. klo 16-17
– perjantaina 1.2. klo 17-18
– maanantaina 4.2. klo 16-17
– keskiviikkona 20.2. klo 16-19
– sunnuntaina 2.3. klo 16-19
– perjantaina 14.3. klo 17-20

Varaudu kertomaan minne suunnittelet vieväsi julisteen, jotta voidaan pitää pientä kirjanpitoa turhien samaan paikkaan viemisten karsimiseksi. Julisteita on edelleen noin 170 kpl jäljellä.

Lisätietoja:
http://wiki.ubuntu-fi.org/Ubuntu_julisteet

Otto Kekäläinen
Sange Coop
http://www.sange.fi/

One Response to “Ubuntu-julisteita taas jaossa”

  1. shovi Says:

    Ihan hieno juliste ja ajatus takana on loistava, mutta itse slogan on harvinaisen korni, kulunut ja erityisesti suomennettuna kömpelö.

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!