Ubuntu näkyvästi esillä Helsingissä lauantaina 30.10.

Tulevana lauantaina 30.10 kello 13-17 pidetään Ubuntu Suomen esittelytilaisuus Helsingin Lasipalatsissa, Elisa Studion prameissa tiloissa.

Ohjelmassa on Ubuntun yleisesittelyä sekä yksityiskohtaisempia tietoiskuja eli jokaiselle jotakin. Paikalta löytyy myös Ubuntua pyörittäviä tietokoneita kokeiltavaksi.Tule paikalle kysymään, että mikä se Ubuntu oikein on, miten se eroaa vaikka Windowsista, miltä se näyttää isolla ruudulla ja entä mikäs se Kubuntu oikein on. Ehkäpä voit kysäistä osaako Ubuntu tehdä sitä tahi tätä ja kenties löydät vinkkejä myös johonkin ongelmaasi Ubuntun käytössä.

Kutsu mukaan ystäviäsi ja tulkaa käymään!

Sijainti:
Lasipalatsi
Elisa Studio (elisa.fi/studio)
Lasipalatsi
Mannerheimintie 22–24
00100 Helsinki

Facebook-tapahtuma
Wikisivu

Haluamme kiittää Elisaa tilojen tarjoamisesta!

ps. Jos olet kiinnostunut esittelemään Ubuntua lauantaina tai pitämään lyhyitä tietoiskuja jostain vapaita ohjelmistoja käsittelevistä aiheista, lisää tietosi wikisivulle wiki.ubuntu-fi.org/Ubuntu_10.10_helsinki

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!