Ubuntu Suomi tempaisee lauantaina

Ubuntu Suomi herää talviuniltaan ja valmistautuu Ubuntun seuraavan version, Lucid Lynx (10.04, LTS) julkaisuun. Tulevana lauantaina, 10.04 pidämme virtuaalitempauksen jonka aikana teemme jäljellä olevia valmisteluja julkaisua odotellessa. Tempaus kestää koko vuorokauden, klo 00-24.

Voit heti vuorokauden taittuessa lauantaiksi hypätä keskusteluun mukaan #ubuntu-fi-tiimit IRC-kanavalle ja katsoa tehtävälistasta itsellesi joku sopiva tehtävä toteutettavaksi. IRC-kanavalta voit pyytää vinkkejä ja apua tehtävän suorittamiseksi.

Ubuntun seuraavan version julkaisu tapahtuu vasta parin viikon kuluttua, siitä myöhemmin lisätietoa 🙂

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!