Ubuntun IRC-Council saanut uusia suomalaisjäseniä

Vapaapäivien yli hautuneena iloisena uutisena Ubuntun virallisten tukeen ja kehitykseen käytettävien IRC-kanavien valvovan ylläpitoelimen, IRC-Councilin (IRCC), uudet jäsenet valittiin joulukuun 21. päivä, ja he ovat:

Juha Siltala (topyli)
Terence Simpson (tsimpson)
Nathan Handler (nhandler)

Vanhoina jäseninä jatkavat suomalaistunut Jussi Schultink (jussi01) ja Benjamin Rubin (Pici). Täten suomalaisten osuus IRCC:ssä on kokonaiset kaksi kappaletta viidestä, onnea kaikille valituille!

Valinta tapahtui yhteisön ja kahden jatkavan IRCC-jäsenen kommenttien ja palautteen pohjalta, lopullisen päätöksen ollessa Ubuntu Community Councilin, jolla on ylin päätäntävalta koko Ubuntu-yhteisössä.

IRCC vastaa käytännöistä virallisilla Ubuntu-kanavilla, ratkoo kanavien valvojien sekä käyttäjien välisiä ongelmia ja on yhteydessä freenodeen, jonka ylläpitämässä verkossa kanavat ovat.

Alkuperäinen tiedotus tapahtui Elizabeth Krumbachin toimesta Ubuntun irc-postilistalla.

One Response to “Ubuntun IRC-Council saanut uusia suomalaisjäseniä”

  1. Tm_T Says:

    Heh, tulikohan otsikosta vähän sensaationhakuinen, tosiaan uusia _suomalaisjäseniä_ on vain yksi. (:

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!