Viikon VALO -sivusto avattu

Viikonvalo.fi-sivustolla on alettu julkaisemaan vapaiden ohjelmien esittelyjä, yksi vuoden 2011 jokaisena viikkona.

Vuoden ensimmäisenä ohjelmana on esitelty Really Slick Screensavers. Ohjelmaesittelyihin valitaan parhaita vapaita ohjelmia, joista suurin osa toimii niin Ubuntussa, Windowsissa kuin Macissäkin. Kohderyhmänä on kaikki suomalaiset, eli ohjelmat ovat suomenkielisiä ja helppokäyttöisiä.

Viikon VALOjen ilmestymistä voi seurata myös RSS-syötteellä.

Projektia vetää Linux-Aktivaattorin Petri Salmela, joka on mukana myös VALO-CD-projektissa. Viikon VALOjen tuottamiseen voi osallistua Linux-aktivaattorin wikissä.

Sivulla on valmiit linkit sosiaalisen median palveluihin, jotta viikon VALOjen vinkkaaminen kavereille olisi mahdollisimman helppoa.

— Otto / Linux-tuki.fi

One Response to “Viikon VALO -sivusto avattu”

  1. Mikko Kangasaho Says:

    Hieno projekti! Toivottavasti useammat löytäisivät avoimen lähdekoodin ohjelmat sivuston kautta. Tuli itsekin asennettua FBReader kokeiltavaksi sivuston suosittelun takia.

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!