Apurahoja FSCONSiin lähtemiseksi vielä tarjolla

FSCONS eli Free software and free society on Göteborgissa Ruotsissa järjestettävä tapahtuma, jonne kerääntyy satoja (pääosin pohjoismaalaisia) vapaiden ohjelmistojen ja sisältöjen käyttäjää ja kehittäjää.

Järjestäjät tarjoavat hyviä perusteluja vasten apurahoja matkustamiseen ja majoittumiseen. Virallinen hakuaika meni jo umpeen, mutta koska Suomesta tuli vain kaksi hakemusta, niin hakuaikaa on jatkettu toistaiseksi.

Laita siis oma hakemuksesi vetämään osoitteessa: http://fscons.org/scholarship

— Otto / FSFE

Leave a Reply

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!